Trouwfeest bij Het Punt

Uw trouwfeest is in goede handen bij Het Punt. Elk feest is uniek, elk met een eigen sfeer en samenstelling. Het moet goed georganiseerd worden, een dag die u nooit meer zult vergeten. Doordat elk feest uniek is, worden arrangementen op maat gemaakt naar uw wensen en budget. 

Bij een trouwdag hoort ook een geweldig trouwfeest. Bij Het Punt verzorgen wij een geweldig feest van A tot Z. Onze chef bereidt feestelijke hapjes tot aan een uitgebreid diner. Wilt u de zaal aankleden naar uw eigen thema, dan is dat zeker mogelijk. Heeft u interesse in een dj? Wij hebben onze eigen dj’s die wij gemakkelijk voor u kunnen boeken. 

Als u enthousiast bent over onze locatie en service, dan kunt u te allen tijde een reservering plaatsen. Dit kunt u zowel telefonisch, per mail of door hieronder een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om alle opties door te nemen.

Ongeveer twee maanden voorafgaand aan uw feest stellen de exacte details van arrangement en uw wensen vast. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hebben wij genoeg tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Wilt u de ceremonie ook laten plaatsvinden bij Het Punt, dan nemen wij graag de opties met u door. 

© 2020 All Rights Reserved