Zakelijke Bijeenkomsten

Tegenwoordig wordt alles uit de kast gehaald om een zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Zakelijke bijeenkomsten worden bij Het Punt tot in de puntjes voorbereid, zodat de gasten met een goed gevoel naar huis gaan. Zoek jij een unieke locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Zoek dan niet verder!

Je hebt de locatie, maar hoe zit het met de aankleding? Met welke culinaire hoogstandjes wil jij je gasten verrassen? Wij luisteren graag naar je wensen. Ons team zorgt voor een geslaagd bedrijfsfeest waar jouw medewerkers het nog lang over gaan hebben. 

Zoek je slechts een vergaderruimte, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. We bespreken de gewenste opstelling en verzorgen een uitgebreide lunch inclusief (warme) dranken. Door onze ruime zalen kunt u op op gepaste afstand van elkaar vergaderen. 

Wilt u binnenkort een zakelijke bijeenkomst bij ons boeken, neem dan contact met ons op. Vul hieronder het formulier in voor een vrijblijvende offerte, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail. Het is uiteraard mogelijk om de ruimtes te bekijken voordat u een boeking maakt.  

© 2020 All Rights Reserved